Activitatile Asociatiei

In 10 august 2007 s-a infintat Asociatia Ieromonah Arsenie Boca. Activitatile Asociatiei sunt cu caracter duhovnicesc dupa indrumarile Pr. Arsenie.

Cel mai mare efort il depunem in activitatile cu copiii. Astfel exista un cerc al copiilor cu program in fiecare sambata. Copiii sunt antrenati in activitati de perspicacitate, de pictura, de muzica; jocuri cu tematica religioasa, concursuri, recitaluri. In fiecare an, in cel putin 2 anotimpuri, organizam tabere pentru ei.

In anul 2009 au avut loc 2 campanii antiavort. Consultand statistici internationale care plasau Romania printre primele locuri intre tarile cu cele mai multe avorturi, s-a simtit nevoia educarii si consultantei pe acesta tema. Campaniile au avut impact asupra Aradului ceea ce ne determina sa continuam si in anii urmatori.

In 2007, in Arad, am deschis Libraria Logos, librarie de carte ortodoxa. Este furnizoarea principala de carte atat pentru teologi cat si pentru crestini. In ultima perioada si-a extins activitatea prin comenzi online, avand preturi competitive cu alte librarii cu acelasi specific din Romania.

Organizam pelerinaje in tara cat si in Grecia, Israel si tarile din Rasarit. In fiecare an exista cel putin un pelerinaj la Man. Prislop.

De asemenea, organizam conferinte cu invitati ilustrii din lumea ortodoxa: preoti, teologi, crestini scriitori, oameni care ne indruma pe calea mantuirii.

Toate cu rugaciunile Pr. Arsenie Boca.

Cele mai vizitate

Un edificiu din cărămizi nearse

PR. MIHAI-ANDREI ALDEA DESPRE PĂRINTELE ARSENIE BOCA