Program filantropic 2015 – “DARUIND VEI DOBANDI”

EI SUNT CEI DE LANGA NOI, CARE ACUM SUNT DEFAVORIZATI. MAINE, NE VOR ADUCE BUCURIA GESTULUI FACUT DE NOI ASTAZI!

A. CAZURILE AFLATE IN EVIDENTA PERMANENTA

Doi baietei, sub 6 ani, nascuti in urma campaniei “Anti avort” sunt in grija unei familii de pensionari (cu acordul mamelor lor) si este nevoie de bani pentru cresterea lor: intretinere, alimente, medicamente, cheltuieli casnice etc. In grija familiei de pensionari se afla si mama unuia dintre baietei, care este internata intr-un spital de boli grave, ei platind taxa de spitalizare şi medicamentele.

O bunica singura ingrijeste o nepoata, (mama decedata, tatal privat de libertate), eleva de gimnaziu, avand numeroase nevoi materiale.

Sase familii cu multi copii de varsta prescolara si scolara, cu venit sub 200 lei/luna/membru de familie.

Tata singur ingrijeste doi copii minori, venitul este sub 200 lei/luna/membru de familie, nevoile sunt multiple.

O mama - cu trei copii minori, elevi - vaduva, bolnava, fara venituri financiare, au nevoie de alimente, ajutor financiar pentru cheltuielile casnice si scolare.

O familie de pensionari ingrijesc o nepoata de 7 ani cu dizabilitate severa, mama a decedat la nastere, tatal a parasit-o.

Mai puteti sustine:

1. Programul „social” organizat de asociatie pentru cercetarea, in spitale sau acasa, a celor aflati in diverse nevoi si suferinte (copii, adulti, batrani). Responsabil: Stoiconiu Alina (Albinuta) - 0749.564.852.

2. Cheltuieli (chirie si utilitati) pentru spatiul in care se desfasoara programele educative: meditatii pentru copii (7-14 ani), program saptamanal de informare pe diverse teme pentru tineri si adulti, sustinut de persoane pregatite in domeniul temei respective, prezentari de filme tematice, club pentru elevi si tineri.

B. CAZURI SOCIALE DE URGENTA - de sanatate, umanitare, nevoi materiale / casnice, nevoi scolare, achitarea cheltuielilor de tabara pentru unul sau mai multi copii fara posibilitati financiare etc. - au fost sustinute de catre asociatie, in cursul anului, prin actiunile ”Daruind vei Dobandi”.

Multumiri tuturor celor care ne-au sprijinit!

Presedinte:
Ing. Georgeta (Gheorghia) Pârvu
0723 58 90 58


Cele mai vizitate

Un edificiu din cărămizi nearse

PR. MIHAI-ANDREI ALDEA DESPRE PĂRINTELE ARSENIE BOCA