ACŢIUNE FILANTROPICĂ 2016


IONUŢ CODRUŢ are 14 ani!

De la naştere poartă greutatea unei boli grave, încadrată după normele medicale ca „handicap grav cu asistent”!

“Asistentul” non stop este mama, care îşi dedică tot timpul îngrijirii lui IONUŢ, purtându-l in fiecare zi la şcoală, la şedinţele de recuperare, şedinţe necesare păstrării unui tonus care să ii permită integrarea într-un program educativ .

Afecţiunea asociată bolii cronice a lui IONUŢ, este aceea că dinţii lui se sfarmă şi are nevoie de intervenţii stomatologice speciale.
Pe langă dizabilitatea majoră, Ionuţ este şi hiperchinetic, motiv pentru care nu i se pot face lucrări stomatologice decât cu anestezie totală.
MULTUMIM pentru ajutorul dat lui IONUT in prima parte a interventiei care a avut loc in luna martie!

ACUM nevoia majora a lui IONUŢ este echivalentul a 500 Eur, pentru a putea să continuie intervenţiile stomatologice la partea inferioara a danturii (luna iunie 2016) la un Centru somatologic privat din Timişoara, singurul din zonă care face intervenţii cu anestezie totală .

Veniturile financiare ale mamei lui IONUŢ sunt numai cele din ajutorul social, special pentru astfel de cazuri, şi o pensie alimentară din partea tatălui - părinţii sunt divorţaţi - pe care nici nu o primeşte in fiecare lună.

Aşteptăm sprijin pentru IONUT din partea oricărei persoane fizice sau juridice care empatizează cu situaţia lui!

Persoana de contact:
Preşedintele - Georgeta Pârvu - Tel: 0723 58 90 58
VĂ MULŢUMIM!


Cele mai vizitate

Un edificiu din cărămizi nearse

PR. MIHAI-ANDREI ALDEA DESPRE PĂRINTELE ARSENIE BOCA