ACŢIUNE FILANTROPICĂ IUNIE 2016

“AJUTOR PENTRU MIHAELA”

Asociaţia Ieromonah Arsenie Boca cu Sediul social în Sat Şagu nr. 189, com. Şagu jud. Arad, Punct de lucru: Str. Horia nr.2 – Libraria Logos, Arad, CF 22244928, doreşte să ajute, prin strangerea de fonduri ca ajutor umanitar, pe d-ra Mihaela Boiciuc din jud. Arad, care suferă de Scolioză toraco lombară cu un grad de deviaţie a coloanei vertebrale de 90 de grade.

Un renumit medic specialist din cadrul Clinicii Monza din Bucurşti a propus operaţie, riscul major fiind paralizie. Costul unei asemenea intervenţii chirurgicale este de 10.000 Eur, sumă de care tânara şi familia acesteia nu dispune.

Situaţia familială a tinerei este următoarea:
- tatăl a decedat in urmă cu 11 ani, mama este menajera la un hotel cu un salar de 1100 lei pe lună, are o sora de 16 ani şi un frate de 10 ani care sunt la şcoală, cu rezultate şcolare foarte bune.
- Mihaela este studentă in anul I la Facultatea de Filologie secţia română-engleză din cadrul Universităţii Aurel Vlaicu din Arad, dar datorită situaţiei financiare precare şi pentru a se intreţine este angajata la un fast food din Arad, cu un salariu de 900 lei pe lună.

Datorită situaţiei care impune urgenţa unei intervenţii chirurgicale şi a sumei mari de bani pe care o implică, vă supunem atenţiei cazul Mihaelei, iar cei care au compasiune faţă de acest caz îi rugăm să contribuie, după posibilităţi, la strângerea de fonduri pentru operaţia MIHAELEI.

Dosarul medical al MIHAELEI poate fi consultat contactând preşedintele Asociaţiei Ieromonah Arsenie Boca -ARAD.

Orice ajutor este binevenit!

Cont in lei: RO34BTRL00201205E85846xx, cu precizare la depunere, Pentru Mihaela
Numerar: a se contacta Preşedintele Asociatiei Ieromonah Arsenie Boca - Arad.

Va multumim!
Cu respect,
Asociatia Ieromonah Arsenie Boca
Presedinte Georgeta Pârvu, tel. 0723 589 058


Cele mai vizitate

Un edificiu din cărămizi nearse

PR. MIHAI-ANDREI ALDEA DESPRE PĂRINTELE ARSENIE BOCA