PROGRAM FILANTROPIC 2020


DĂRUIND VEI DOBÂNDI"
DĂRUIEŞTE UN ZÂMBET
EI,  SUNT  CEI  DE  LANGĂ  NOI, 
CARE ACUM ,  SUNT  DEFAVORIZAŢI”,
ȘI CARE MÂINE,  NE  VOR   ADUCE  BUCURIA  GESTULUI  FĂCUT  ASTĂZI !

A. CAZURILE AFLATE ÎN EVIDENŢĂ PERMANENTĂ


O femeie pensionară, are în plasament doi băieţi, şcolari clasa IV, născuţi în urma campaniei “Anti avort”; nevoile sunt multiple. Familia mamei adoptive a achiziţionat o căsuţa cu scopul ca cei doi copii, după majorat, să rămână în ea.

. 6 familii cu mulţi (4-8) copii de vârstă preşcolară/ şcolară/studenti, cu venit sub nevoile financiare curente.

· O mamă cu 2 copii școlari, văduvă, bolnavă, fără venituri financiare, au nevoie de alimente, ajutor financiar pentru nevoi casnice şi şcolare (pentru a avea unde să locuiască impreună cu copiii, îngrijeşte de o bătrână, în casa acesteia!).

· 2 familii, care au unul din copii cu displazie şi handicap sever, nevoile financiare, în ambele cazuri, depăşind sursele de venit ale ambilor părinţi.

· 1 elev seminarist, provenit din familie monoparentală cu 4 copii, minori, elevi.
    * Mai  poţi susţine  : 
1. Programul asociaţiei Suport social la domiciliu, în spitale, în Centre de Bătrâni, în Case de copii...”, şcoli...
 Beneficiarii fiind familii,  bătrâni/adulţi singuri, bolnavi fără aparţinători şi fără venituri, copii fără părinţi, tineri,  ... ale căror nevoi ţin de ajutor ca: mâncare, suport asistenţă medicală şi medicamente, diverse nevoi casnice. 
2. Activităţi extracurriculare cu copii (tabere,excursii..), informare tineri pe diverse teme specifice vârstei...-activitate făcută cu angajaţi ai asociaţiei şi voluntari.
Responsabil: Stoiconiu Alina (Albinuţa), 0749  564852

3. Acţiunile anuale: PAŞTE, SEARA SF NICOLAE, CRĂCIUN, când alături de oamenii cu empatie față de cei aflați în nevoi,  aducem bucurii celor mici și mulţumire celor mari,  care nu dispun întotdeauna de mijloacele financiare necesare.

B. CAZURI SOCIALE DE URGENȚĂ, (nevoile pe care le urmărim:  sănătate, umanitare,  materiale/ casnice,    şcolare, susţinerea cheltuielilor de tabăra pentru unul sau mai mulţi copii fără posibilităţi financiare, etc), susţinute în cursul anului de  acţiunile  Asociaţiei  Dăruind vei Dobândi și Dăruieşte un zâmbet acțiuni care reprezintă  donații anonime făcute în cutii speciale, și pe care este precizat tipul acțiunii .
Susținerea acțiunilor și activitătăițlor Asociației se mai poate efectua prin dirijarea impozitului de 3,5% din venitul anual  din salarii și asimilat salariilor sau pensii completând declarația D230. 
Puteți completa aceasta declarație descărcându-o de pe site-ul Asociației, sau se poate solicita la Librăria LOGOS - librăria Asociației aflată în spațiul din str Horia, nr 2, ARAD.
                                      
Preşedinte
Ing. Georgeta (Gheorghia) Pârvu
                                       0723 58 90 58                                                    

Cele mai vizitate

Un edificiu din cărămizi nearse

PR. MIHAI-ANDREI ALDEA DESPRE PĂRINTELE ARSENIE BOCA